Automobili

Utorak, 06.06.2023.

13:30

Učinite vaš automobil efikasnijim i dugotrajnijim: Zašto servisiranje nije opcija, već obaveza

Posedovanje automobila danas predstavlja gotovo neizostavan deo modernog načina života, a redovno servisiranje jedan od najvažnijih faktora za održavanje njegovog dobrog stanja, sigurnost vozača i putnika, a takođe i produžavanje životnog veka vozila.

Izvor: B92

Učinite vaš automobil efikasnijim i dugotrajnijim: Zašto servisiranje nije opcija, već obaveza

Vlasnici automobila često zanemaruju ovaj aspekt, smatrajući da je servisiranje samo nepotrebni trošak. Međutim, pravilno održavanje automobila ne samo da smanjuje mogućnost neplaniranih kvarova, već i poboljšava performanse vozila, smanjuje potrošnju goriva i donosi dugoročnu uštedu novca.

Pored toga, redovno servisiranje doprisnosi i održavanju optimalnog rada motora i drugih delova vozila, što utiče i na regulisanje emisije štetnih gasova. Provera sistema kočenja, pneumatika, vešanja, kvačila i drugih vitalnih delova vozila, smanjuje rizik od nezgoda i povećava sigurnost vozača i putnika.

Poslednja stvar koja želite da vam se dogodi tokom putovanja jeste to da neki deo na vozilu otkaže. Kvar u radu pojedinih delova može dovesti u opasnost vas, ali i vaše saputnike i druge učesnike u saobraćaju.

Održavanjem kočione tečnosti na preporučenom nivou, redovnom zamenom kočionih obloga i pregledom stanja kočionih diskova i doboša, imaćete automobil u koji ste sigurni, gde god da putujete.

Kako biste dodatno obezbedili da vaš automobil dobije najbolju uslugu servisiranja, važno je da izaberete pravog i sigurnog partnera. Autoland, najveći plac polovnih automobila, čija reputacija se zasniva na 10 godina poverenja potošača, dokaz je izvarednog kvaliteta pružanja usluga. Ovaj dobro poznati beogradski plac koji od prošle godine ima dva novootvorena prodajna salona, nalazi se na dve lokacije u gradu, na Dorćolu i u Rakovici, a nudi kompletnu uslugu od kupovine do servisiranja i sve u skladu sa specifikacijama proizvođača.

Nakon kupovine automobila, redovno servisiranje je ključno za održavanje njegovog optimalnog stanja. Autoland poseduje i servis u kom nudi sveobuhvatnu uslugu održavanja vozila, što uključuje pregled i zamenu svih neophodnih delova, popravku kvarova, zamenu ulja i filtera, proveru kočionih sistema, zamenu kočionih pločica, proveru sistema za grejanje i hlađenje, centriranje trapa, proveru sistema za vazduh i gorivo, kao i proveru električnih sistema.

Za sve one koji su u potrazi za automobilom iz snova, jedna od sjajnih opcija je kupovina u Autoland-u, koja može pružiti dodatnu prednost za vlasnike, nudeći garanciju od 12 meseci koja važi za sva vozila od trenutka kupovine.

Pouzdana i sigurna kupovina je prioritet svih kupaca, a ponuda automobila različitih brendova u Autoland-u koji su do pet godina starosti, sinonim je za vozila koja su u dobrom stanju i još uvek pod garancijom. Sva vozila prilikom otkupa prolaze detaljnu dijagnostiku mehaničkih sklopova, kompjutera i karoserije. Na taj način kupcima se pruža jasna slika o stanju vozila, kao i dokaz o tome da je kilometraža prava, čime se Autoland izdvaja na tržištu.

Za vožnju iz snova, dobra kola, a cena napola!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: