Zovite ga Kejtlin: Ovako Brus Džener izgleda kao žena

Brus Džener je najzad osvanuo u ženskom izdanju na naslovnici Veniti Fera, a od sada ga slobodno možemo zvati - Kejtlin.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.06.2015.

21:09

Default images
Printscreen

Naime, legendarni fotograf Eni Libovic odradila je snimanje editorijala u kući Kejtlin Džener u Malibuu, a Baz Bisindžer intervjuisao je Dženera koji je otkrio sve o svojoj medijski popraćenoj transformaciji.

"Kada bih lagao na samrti, krio to što zapravo jesam i kada ništa ne bih uradio da to promenim, upropastio bih ceo svoj život", rekao je Džener.

Brus je odmah promenio i ime na Tviteru i napisao: "Srećna sam što nakon tako duge borbe živim kao prava ja. Poželite dobrodošlicu Kejtlin. Jedva čekam da upoznate nju/mene". Treba spomenuti i kako reakcije na internetu (zasad) nisu bile brutalne kao što bismo očekivali. Upravo suprotno. Nakon što je fotografija objavljena, mnogi su je podelili, čestitali Kejtlin, nazvali ovaj potez velikim korakom za LGBT zajednicu i pohvalili je zbog hrabrosti.

Sestre Kardašijan takođe su podržale Dženera, a Kim je napisala: "Prelepo. Budi srećna, budi ponosna, živi život onako kako želiš".

Iako nije želeo više da krije svoju tajnu, Brus se nikada nije pojavio u javnosti u ženskoj odeći i s ostalim tipično ženskim rekvizitima.

U nedavnom intervjuu za Akses Holivud, Kim Kardašijan je otkrila kako je imala priliku da vidi svog očuha u tom izdanju i kako "izgleda savršeno". .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: