Ovako će apokalipsa izgledati u medijima...

Ekipa iza sajta BuzzFeed odlučila je da se našali pa su na svojoj stranici objavili niz montaža koje prikazuju kako bi izveštavanje o apokalipsi izgledalo u medijima.

Život

Izvor: Buzzfeed.com

Utorak, 17.12.2013.

20:50

Default images

Pritom su obuhvatili i desno i levo orijentisane medije, društvene mreže, sopstvenu stranicu, a našlo se mesta i za maratonske naslove Daily Maila.

Primera radi, New York TImes će o apokalipsi izveštavati potpuno trezveno, dok će britanski Guardian pokušati da nam pruži prenos uživo poslednjih dana čovečanstva.

Sa duge strane, kako bi napravio balans, BBC će u svom programu odvojiti vreme i za izjave radioaktivnim mutantskim zombijima, a na stranicma Daily Maila uredništvo će nam poručiti da su za ovo znali sve vreme.

Washington Post će posegnuti za podacima i tabelama dok će Fox news znati ko je tačno odgovoran za ovo i gde leži krivica isto kao i MSNBC.

Pogledajte kako će izgledati apokalipsa na medijskim portalima

Foto: Image courtesy of Danilo Rizzut / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

17 h

Podeli: