Kada policijski pas daje izjavu...

Policajac iz Velike Britanije je nakon zabune Kraljevske tužilačke službe ove zemlje odlučio da se našali i ispuni izjavu svedoka iz perspektive jednog policijskog psa.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.02.2013.

14:48

Default images

Naime, Kraljevsko tužilaštvo (Crown Prosecution Service) je zatražilo od policije izjavu policajca "Piča" o krivičnom delu, ne shvaćajući da je u pitanju pas. To je razljutilo policajce koji su odlučili da se našale i popune izjavu u njegovo ime, a potpisali su je otiskom šape.

"Lovio sam ga. Ugrizao sam ga. Zao čovek. On ukusan. Dobar dečko. Dobar dečko Pič", deo je izjave koja je zakačena u policijskoj stanici.

Jedan policajac je slikao "pseću izjavu" i objavio je ovog petka na Fejsbuku, a ona je u međuvremenu obrisana. Ipak, sve se to toliko svidelo kolegama iz zapadnog Jorkšira da su je objavili na svom Twitteru.
Ali, CPS-u ništa od navedenog nije bilo smešno pa su se požalili policiji da se njihova greška pretvorila u javno ismevanje. Njihova žalba je trenutno na razmatranju pravnog odseka policije, a policajac koji je objavio fotografiju će morati na disciplinsku komisiju, iako izvori za Daily Mail tvrde da verovatno ipak neće biti sankcionisan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: