10 ženskih seksualnih fantazija

Ako mislite da žene ni približno ne maštaju o seksu kao muškarci, u dubokoj ste zabludi. One mogu da zamisle najsočnije situacije sa mnogo više detalja nego snažniji pol.

Život

Izvor: B92

Subota, 12.02.2011.

15:29

Default images

Neke žene provedu mnogo vremena nadajući se da će njihovi muškarci učiniti nešto da ispune njihove fantazije, ali retko se o tome izjašnjavaju. Na vama je da joj pročitate misli, a mi vam nudimo pomoć u vidu liste deset najvećih ženskih fantazija.

10. Dominacija

Žene vole snažne muškarce, dostojanstvene i nepokolebljive. Međutim, one često maštaju o tome kako njihov „mačo“ postaje pravo mače u krevetu. Scenario se obično sastoji u tome da muškarac obožava njeno telo i moli za mrvicu pažnje. Zašto? Ona voli da drži sve konce u rukama dok uživa u njegovoj potpunoj posvećenosti. Šta bi žena mogla bolje da poželi?

9. Potčinjavanje

Pojava metroseksualaca se navodi često kao najveći krivac za uništavanje ženskih fantazija. Čini se da moderne i nezavisne žene više vole muškarce koji „ne beže“ od svog testosterona. One maštaju o grubom seksu – žele da budu posedovane, barem u spavaćoj sobi, kako bi se kasnije na miru vratile u rodnu ravnopravnost. Ovaj scenario omogućava joj da uroni u svoju ženstvenost, a da i dalje oseti koristi feminizma.

8. Učitelj i učenica

Ideja o kariranoj suknjici iznad kolena i belim dokolenicama ne oduševljava samo muškarce – žene uživaju da se oblače kao školarice. Mnoge odlaze i korak dalje sa bezobraznim halterima koji proviruju ispod „uniforme“ i neće prestati da vas izazivaju sve dok vas ne nateraju da ih „kaznite“. Takav odnos biće im uzbudljiv iz dva razloga: ne samo da blaga dominacija raspaljuje maštu, nego i vodi u vruć, neobuzdan seks.

7. Seks sa strancem

Malo koja žena će vam priznati da sanja o ovoj situaciji, ali je činjenica da je njihov broj velik. Seks bez obaveza je nešto što bi većina žena želela da iskusi, ali nema hrabrosti. Ipak, njihov libido prosto se pali idejom o prelepom muškarcu koji im prilazi iz mračnog dela zadimljenog bara i vodi u sobu na dug, divlji seks. Ova fantazija je rezultat najbeskrupuloznije strane njihove ličnosti.

6. „Trojka“ sa muškarcem i ženom

U današnje vreme gotovo je normalno da se žene s vremena na vreme poljube ili razmene koju bezazlenu nežnost, ali ova fantazija takve igrarije dodatno produbljuje. U ovoj fantaziji muškarac nema priliku ni da dodirne žene – dok ona i njena „drugarica“ posvećuju pažnju jedna drugoj. Ovakva fantazija joj omogućuje da ima najbolje od oba sveta, bez straha od nečije ljubomore ili deljenja partnera.

5. "Trojka" sa dvojicom muškaraca

Žena obožava da zamišlja dvojicu muškaraca kako se bore za njenu pažnju. Oni su obično heteroseksualni i zainteresovani samo za nju. Njena fantazija može biti „nevina“ – jedan penetrira, dok drugom ona pruža oralni seks, ali i mnogo više od toga. Za mnoge žene ova fantazija je tabu, ali time i mnogo zanimljivija za maštanje.

4. Voajerizam

Ako mislite da žena neće uživati u tome da gleda druge ljude u trenucima ljubavnog žara, varate se. Ona voli da posmatra iz istog razloga kao i muškarci: erotično je, zabavno i zabranjeno. Možda će sanjati da viri kroz ključaonicu komšijskih vrata, špijunira par u parku ili upada na prave orgije. To će joj omogućiti da se oseti „nevaljalom“, a da joj ruke „ostanu čiste".

3. Nasilni seks

To je jedna od najpopularnijih ženskih fantazija. Obično je u njima jedan snažni muškarac koji je nosi u naručju u spavaću sobu, a zatim brzo prelazi na stvar. Ona će se otimati dok joj on cepa odeću i uranja u njeno telo, ali će uživati u svakom trenutku maštanja. Potvrđeno je, međutim, da takvu situaciju u stvarnom životu ne bi doživele ni najmanje uzbudljivom.

2. Egzibicionizam

Možda se buni kada uhvati muškarca kako gleda porno film. Međutim, ona je verovatno još davno maštala o svemu što je snimljeno. Nažalost, mnoge žene su suviše konzervativne da bi takve egzibicije sprovele u delo i u stvarnom životu. Na primer, verovali ili ne, mnoge žene maštaju o tome da ih muškarac „obeščašćuje“ na nekom javnom mestu.

1. Striptizeta

Ali samo za oči jednog muškarca. Ona uživa u ideji da izbezumljuje muškarca „prljavim“ plesom jer njegovo uzbuđenje joj govori da je poželjna i da ima punu kontrolu. To je moćna kombinacija kojoj žene ne mogu da odole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: