Ašton Kučer prevario Demi Mur

Iako je demantovao tvrdnje da da vara suprugu Demi Mur, Ašton Kučer se nije rešio nevolja. U najnovijem broju „Star magazin” prenosi izjavu dvadesetjenogodišnjakinje koja se s njim poigrala na kauču.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2010.

12:00

Default images

Prema pisanju „Star Magazina”, devojka, koja izgledom neodoljivo podseća na Demi Mur, tvrdi da je upoznala Aštona u jednom holivudskom kuglaškom klubu u julu ove godine. Pri odlasku iz kluba, u kojem je Ašton bio sa Demi, devojka mu je ispisala svoj broj na salveti koktela.

Sledećeg dana, prema njenim tvrdnjama, vodili su ljubav na kauču u kući u kojoj je Ašton boravio sa Demi i njenim kćerima.

„Osećala sam se sasvim prijatno u njegovim rukama”, rekla je devojka i pojasnila da je bilo tako lagano i lepo kao da se ne radi o usputnom seksu.

Izvor: tportal.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: