Do Nemačke za 19 evra od jeseni

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 18.05.2006.

21:01

Default images

Za samo 19 evra putnici će moći da kupe kartu od Beograda do Kelna, zahvaljujući nemačkoj low cost kompaniji Germanwings, koja uvodi let do Beograda.

Saobraćaj na liniji Keln - Beograd odvijaće se tri puta nedeljno, a karte za septembar mogu se rezervisati već od danas, saopšteno je iz Kelna. Karte za sve destinacije na kojima lete avioni kompanije Germanvings mogu se rezervisati preko sajta kompanije, telefonom ili u ovlašćenim turističkim agencijama.

Kao glavni konkurent kompanije Ryan air, Germanwings iz Kelna, Bona, Štutgarta, Berlina i Frankfurta organizuje jeftine letove do ukupno 53 evropska grada. Tokom leta, uobičajene su i ture ka destinacijama na koje ne lete druge kompanije.

Aerodrom u Bonu je baza Germanwings-a i odatle već neko vreme poleću avioni za zemlje u našem regionu, kako za Hrvatsku (Zagreb i Split) tako i za Mađarsku, Grčku, Češku i Tursku.

(Blic)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: