Restoran moj

Dok smo sedeli na terasi restorana koji se nalazi na samom obodu poznatog sportskog centra „Olimp“ na Zvezdari, zaista smo se osećali kao da je restoran naš.

Izvor: B92

Utorak, 13.07.2010.

15:02

Default images

Adresa: Milana Rakića 86g
Telefon: 011/ 240 - 3994

Radno vreme restorana i kuhinje: od 9.00 do 23.00
Gradski prevoz: Autobus - 46, 79
Kartice: Visa, MasterCard, Dina, American Express
Bašta ili terasa: da, 25 mesta
Parking: parkiranje na trotoaru u okolini restorana
Muzika: pop
Jelovnik: na srpskom jeziku
Osoblje govori: engleski jezik
Vrsta kuhinje: internacionalna
Glavna jela: od 450 do 1.200 dinara
Zakup: da U atmosferi „kao kod kuće“ odlučili smo da obrok počnemo punjenim pohovanim paprikama, dobivši nekoliko crvenih, sočnih paprika punjenih ukusnim sirom koji se fino topio, ali sa možda malo debljom koricom nego što smo očekivali.

Od dve mogućnosti koje su nam ponuđene kada se radilo o nadevu za punjene pečurke, ostavili smo onaj od seckane šunke i slanine za neku drugu priliku, a izabrali gurmansko punjenje, i tako probali reš pečene kapice šampinjona punjene ne previše pikantnim gurmanskim filom u kom je dominirala šunka i tek poneko parčence paprike.

U kategoriji glavnih jela, najveći izbor je na polju jela sa roštilja, ali su na meniju i kombinacije piletine ili ćuretine sa sosovima od mirođije, gorgonzole ili žalfije.

Saltimbocca, obilna porcija piletine sa pršutom u sosu od pavlake i belog vina, otkrila nam je sočno meso u blagom sosu, koje je, kombinovano sa njeguškim pršutom, imalo bogat ukus.

Sasvim ukusna dimljena pastrmka, poslužena kao fino dimljeni fileti, ne agresivne arome, aranžirana je sa barenim krompirom i blitvom.

Iako je izbor slatkiša u „Mom restoranu“ bio sužen, profiterole kojima smo završili obrok bile su sveže, ukusne i ne previše slatke.

Ukoliko niste u blizini, hranu možete naručiti telefonom, a ukoliko posetite ovaj restoran vikendom, imaćete priliku da uz večeru uživate u živoj muzici.

Obrok za dvoje košta 2.800 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: