Li Guo Bin

Izgledom sasvim neugledan, a kvalitetom hrane i cenama sasvim povoljan, ovaj mali restoran postao je sinonim za brzu kinesku hranu za ovaj deo Novog Beograda i Zemuna.

Izvor: B92

Sreda, 26.05.2010.

15:41

Default images

Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 20h
Telefon: 011/ 260 - 3094

Radno vreme restorana i kuhinje: od 11.00 do 23.00, nedeljom od 12.00 do 23.00
Gradski prevoz: Autobus - 17, 73, 82, 83, 88, 610, 611
Prilaz za osobe sa invaliditetom: da
Muzika: kineska pop muzika
Jelovnik: na srpskom jeziku
Vrsta kuhinje: kineska
Glavna jela: od 318 do 888 dinara
Dostava: da Već drugu godinu ovde možete ručati za jednim od šest stolova, a od ove sezone među njih se smestio i švedski.

Sedamdesetak poznatih stavki kineske kuhinje, od kojih većina zaslužuje preporuku i kao izdašne i kao kvalitetne, priprema se bez kulinarskih egzibicija.

Među obilnim supama izdvajaju se izbalansirana kiselo-ljuta i blaža supa od povrća i jaja, guste i bogate povrćem koje sadrži i kukuruz i grašak.

Kao jedan od noviteta probali smo salatu sa morskim algama i sojinim mladicama, isuviše kiselu da bi ovako primamljiva i vizuelno zanimljiva zeleno-bela forma došla do izražaja.

Drugi novitet pokazao se znatno boljim — odlično pripremljena hrskava piletina sa povrćem, fino pohovana pa izmešana sa povrćem, čime je hrskavost potisnuta u drugi plan, ali je ukus očuvan.

Jedan od standarda, teletina sa bambusom i povrćem, ni ovoga puta nije izneverio — jelo je bilo obilno i sočno.

U najavi su i teletina na ploči, kiselo-ljuta supa sa ribom, a na meniju su upravo i najskuplji račići i lignje.

Skrećemo pažnju na hrskave i povrćem bogato punjene prolećne rolnice (četiri u porciji); prženim špagetima sa povrćem i jajima dajemo prednost u odnosu na pirinčane, dok su pohovane banane bile klasično ali i vrlo ukusno pripremljene.

Na pomenutom švedskom stolu imate po jednu supu, salatu i predjelo, uz tri glavna jela, sve to po ceni od 448 dinara, a blizina šetališta kraj reke logična je destinacija za uživanje posle brzog ručka na ovom mestu.

Usluga je efikasna i uz osmeh, dostava brza, a sve se može i poneti.

Obrok za dvoje košta 1.500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: