A šta se desi kada Britanci pogađaju države SAD na mapi?

Nije posebna tajna da geografija ostatka sveta nije jača strana nezainteresovanim Amerikancima, međutim, šta se desi kada stanovnicima Velike Britanije date da ispune praznu kartu Sjedinjenih Američkih Država?

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.11.2013.

09:10

Default images

Poput (ne)znanja Amerikanaca o zemljama Evrope, ni stanovnici Velike Britanije nisu pokazali preveliko znanje o državama SAD.

Britanci nisu pokazali preveliko poznavanje velikog broja država, a najgore su prošli Havaji, koji su bili zamenjeni sa Aljaskom, kao i središnji deo SAD, koji je za mnoge predstavljao pravu misteriju.

Kao što je bilo i sa Amerikancima, veliki deo neznanja Britanaca zamenjen je humorom, koji je i više nego dovoljan razlog da pogledate kako su oni ispunili mapu Sjedinjenih Američkih Država.

Više odgovora možete videti u našoj Galeriji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: