Završen treći Balkan Tube Fest: Klinci upoznali YouTube idole

Više desetina hiljada dece je za vikend upoznalo svoje jutjub idole!

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 28.06.2017.

14:32

Završen treći Balkan Tube Fest: Klinci upoznali YouTube idole
foto: Andrej Nihil

Dušan Srbljak, jedan od organizatora, na svom profilu na Fejsbuku je napisao između ostalog i sledeće:

"Drago mi je što su po prvi put državnici primetili to nešto što se zove BTF. Vidim reakciju, vidim da po prvi put slušaju, a to je prvi korak. Još je dug put, tek sledi teško, ali verujem da možemo opet bolje, pa ko zna možda ćemo jednog dana imati priču koja će se generacijama prepričavati!"
foto: Andrej Nihil
U nedelju uveče, na Balkan Tube Festu se premijerno prikazao BTF film nakon čega je i zvanično završen ovogodišnji festival. Glavni naratori u filmu bili su upravo i organizatori – Dušan Srbljak i Aleksandar Leštarić.

Mirjana Vladisavljević sa čela organizacije ne krije oduševljenje ovogodišnjim odazivom publike:

'Opravdali smo očekivanja i ovaj put i mnogo smo srećni zbog toga. Podigli smo lestvicu za još jedan nivo jer je ovogodišnja manifestacija prikupila više partnera, više zainteresovanih medija i bolju organizaciju samog događaja. Takođe, program je bio kompleksniji i sveobuhvatniji, dok je učesnike činio veći broj jutjubera nego prethodne godine. Sve je proteklo u najboljem redu iako je Sava Centar bio dupke pun. I posle svega, zadovoljstvo mi je da vidim sve te osmehe i zadovoljna lica maldih ljudi i njihovih roditelja, kao i mnogobrojne poruke zahvalnosti putem društvenih mreža, jer je upravo to i cilj'. Balkan Tube Fest je festival za mlade i njihove roditelje, a bavi se regionalnom jutjub scenom koja je, inače, treća na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: