Pogledajte koliko je izdržljiv OnePlus5

Na popularnom YouTube kanalu JerryRigEverything nedavno je objavljen video-snimak koji prikazuje testiranje otpornosti smartfona OnePlus 5.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

09:55

Pogledajte koliko je izdržljiv OnePlus5
Foto: JerryRigEverything / Youtube screenshot

Pokazalo se da je novi flegšip model vrlo dobro podneo čuveni “Ogrebi, spali, savij” test, kroz koji prolaze svi modeli.

Prvi test je pokazao da je OnePlus5 skoro nedodorljiv kada je reč o ogrebotinama, a taj podatak će biti od naročitog značaja ljudima koji imaju običaj da mobilni telefon drže na istom mestu s ključevima i metalnim novcem.

Drugi test pokazao je da je prilikom izlaganja telefna plamenu potrebno više od pola minuta pre nego što počnu da se naziru prvi znakovi oštećenja na ekranu, ali s obzirom na to da OnePlus5 dolazi sa AMOLED ekranom, šteta je trajna. Za razliku od njih, LCD ekrani se često oporave posle oštećenja prouzrokovanih paljenjem.

Treći test počeo je vrlo nepovoljno - kada se OnePlus5 savio, ekran se blago imestio iz ležišta. Ali kada je telefon ponovo ispravljen, izgledalo je kao da se ništa nije dogodilo. Osim toga, generalno se pokazao kao prilično izdržljiv na poslednjem testu.

Pogledajte video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: