Slika u slici napokon i na Androidu

Ako na telefonu treba da pogledate neki videozapis sačuvan na memoriji telefona ili memorijskoj kartici, jedan od najboljih playera kojim to možete da uradite sigurno je VLC.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.06.2016.

09:51

Slika u slici napokon i na Androidu
Foto: Screenshot

Android aplikacija nedavno je ažurirana na verziju 2.0 koja, između ostalog, donosi opcije koje će zadovoljiti potrebe i onih najzahtevnijih korisnika.

Jedna od opcija koja se izdvaja je pop-up prozor koji vam omogućava gledanje videozapisa dok radite nešto sasvim drugo. Na primer, možete gledati omiljenu seriju dok se istovremeno dopisujete s prijateljima putem neke chat aplikacije.

Iako mnogi Android telefoni nude split-screen podršku, koja je čak predstavljena u Android N verziji kao deo operativnog sistema, ovo je ipak odličan dodatak ako ne želite da vam pola ekrana bude zauzeto videozapisom. Drugi veliki dodatak je pretraživanje mreže pa tako možete pretražiti bilo koju datoteku koji ste sačuvali na lokalnoj mreži, pomoću nekoliko protokola, kao što su DLNA/UpnP, FTP, SFTP, NFS i Windows Share.

VLC player za android besplatno možete preuzeti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: