Tehnopolis

Subota, 19.09.2015.

13:21

Windows Redstone kao prva velika nadogradnja za Windows 10

Microsoft povremeno objavljuje kumulativne nadogradnje za Windows 10, ali bi prva velika nadogradnja za operativni sistem trebala da stigne sledeće godine i to u dva talasa i sa značajnim promenama.

Izvor: benchmark.rs

Default images

Kodnog imena Redstone, ova nadogradnja je već u izradi,i dok je Microsoft potpuno ćutljiv po ovom pitanju, dizajneri širom sveta kreiraju koncepte koji nam pokazuju kako bi operativni sistem mogao da se promeni u narednim mesecima.

Ovo je slučaj sa novim konceptom Windows 10 Redstonea, koji pokušava da osveži sve ključne funkcije operativnog sistema ne samo da bi dobili čistiji i svežiji izgled, već i da bi bio korisniji korisnicima. Očekuje se redizajnirani Start meni i akcioni centar, a moguće i interaktivni Live Tiles.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

20 h

Podeli: