Amazon pokreće fizičke prodavnice

Amazon se nije oslanjao na fizičke prodavnice da bi došao tu gde je danas, a kupci su primarno kupovali na internetu i roba je bila isporučivana.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.07.2015.

14:55

Default images
Foto: Beta/AP

Servisi kao što je AmazonFresh su čak isporučivali namirnice i sveže proizvode. Međutim, ako je verovati novom izveštaju, Amazon se sprema da pokrene fizičke prodavnice, u početku samo u Silicijumskoj dolini. Ukoliko bude sve radilo kako treba, kompanija može proširiti prodavnice širom SAD, a kasnije možda i širom sveta.

Silicon Valley Business Journal izveštava da će Amazon testirati novi servis koji omogućava korisnicima da pokupe sveže namirnice i druge proizvode iz fizičke prodavnice. Dokumentacija za maloprodaju u Kaliforniji je već predata, a planira se skladište od oko 1000 metara kvadratnih. Render prodavnice koji možete videti je kreiran na osnovu dokumenata o planiranju, i pokazuje kako bi mogla izgledati u stvarnom životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: