Greenhouse preuzeo i Sezampro

Kompanija Sezampro je objavila da je postala deo holdinga Greenhouse Telecommunications.

Izvor: Mikro

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 18.12.2009.

17:26

Default images

Izvršni direktor grupe Greenhouse, Slobodan Đinović, nije naveo kolika je vrednost preuzimanja Sezamproa, ali je istakao da je ove godine izvršeno 70% plana ulaganja od 22,5 miliona evra, koje je taj holding investirao u Srbiji u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) i drugim ulagačima.

Holding Greenhouse je ove godine je preuzeo još dve telekomunikacione kompanije iz Srbije: Media Works i Neobee.NET. Greenhouse sledeće godine planira da uloži još oko 22 miliona evra na našem tržištu, a prema planovima ulaganja u naredne četiri godine trebalo bi da investira preko 46 miliona evra.

Greenhouse, čiji su investitori EBRD, fond Augustas i nekoliko privatnih investitora iz Srbije, namerava da našem tržištu ponudi i usluge fiksne telefonije. Kompanija Media Works, jedna od članica holdinga, u maju je dobila licencu za fiksnu bežičnu telefoniju izgradnjom CDMA mreža i očekuje se da će početi da pruža usluge fiksne telefonije sredinom februara 2010. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: