Manito, još jedan odličan uređaj kompanije Cubot

Cubot se već proslavio kao kompanija na koju korisnici i te kako mogu da se oslone, naročito kada je reč o ceni.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 13.10.2016.

08:25

Manito, još jedan odličan uređaj kompanije Cubot

Manito je jedan od novijih modela koji dolazi s 5-inčnim ekranom HD rezolucije i sasvim solidnim drugim karakteristikama.

Osim 3GB RAM-a, ima četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3GHz, podršku za 4G LTE, Android 6.0 i dual SIM, a dolazi s Samsungovom kamerom na zadnjoj strani sa senzorom od 13MP, sastavljene od 5 HD sočiva. Na prednjoj strani nalazi kamera od 5MP.

Iako uređaj dolazi s 16GB interne memorije, moguće je proširiti memoriju pomoću dodatne kartice do čak 256GB, tako da nema brige da fotografije ili video-snimci neće stati na smartfon. Naravno, kartica ne dolazi uz uređaj, pa je potrebno kupiti je naknadno.

Od ostalih stvari svakako treba spomenuti i bateriju kapaciteta 2250mAh, a zahvaljujući novoj tehnologiji, moguće je uštedeti do 25% baterije.

Na kraju, možda najbitnija karakteristika ovo uređaja jeste upravo njegova cena - u naredne dve nedelje može se nabaviti za samo 90 dolara, nakon čega se ponovo penje na 110 dolara. Šta sve nudi uređaj i dokle traje akcija, moguće je proveriti na ovoj stranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: