Krvavi obračun: iPhone 6 i tečni azot (VIDEO)

Kada god se na tržištu pojave novi i zanimljivi telefoni, usledi pregršt testova brzine, displeja, baterije i naravno izdržljivosti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

18:57

Default images

Iako nam je ponekada mučno da gledamo kako testeri ove skupe uređaje bacaju na beton kako bi im testirali izdržljivost, pojedini testovi nas zaprepaste.

Takav slučaj je sa RatedRR testovima, koji su uvek ekstremni i uglavnom nađu jedinstvene načine kako da "testiraju" (čitaj unište) uređaj. Ovoga puta, na njihovom testu se našao iPhone 6 Plus, a kao sredstvo testiranja je korišćen tečni azot.

RatedRR tim je uzeo iPhone 6 Plus i polio ga tečnim azotom, što je uređaj zamrzlo. Šta se potom desilo sa telefonom, pogledaćete sami.

RatedRR je poznat po svojim slo-mo video klipovima, pa sjajni usporeni efekti ne nedostaju ni ovde. U svakom slučaju, iako je s jedne strane lepo i zanimljivo gledati sve ovo u usporenom modu, deluje kao da je uništavanje perfektno dobrog telefona na ovaj način prilično nepotrebno.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: