Petak, 03.02.2017.

09:00

Besplatna škola programiranja i dizajna za srednjoškolce

Svi srednjoškolci koje zanima IT oblast, ali i osnovci i profesori, moći će i ove godine besplatno da učestvuju na interesantnim radionicama i predavanjima, koji se održavaju u okviru Zimske škole programiranja i dizajna – coDEsign.

Izvor: B92

Besplatna škola programiranja i dizajna za srednjoškolce

coDEsign2017 počinje u ponedeljak u prostorijama kompanija Comtrade i LINK group i trajaće sve do 10. februara.

Sve što treba da uradite da biste učestvovali je da se prijavite preko sajta www.it-skola.com.

Iskoristite zimski raspust da steknete nove prijatelje i vredna znanja

coDEsign2017 je idealna prilika za školarce da iskoriste zimski raspust kako bi stekli nove prijatelje i usvojili vredna znanja iz oblasti u kojoj imaju najveće šanse da ostvare uspešnu karijeru.

Organizatori coDEsigna su Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS), kao i Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS), koje već godinama na ovaj način tradicionalno promovišu moderno obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

Kao što je i ranije bio slučaj, celokupan program ovogodišnjeg coDEsigna održaće se u moderno opremljenim učionicama i amfiteatrima. Svi posetioci će imati priliku da stečena znanja u praksi isprobaju na savremenim računarima i ostaloj pratećoj tehnologiji.

Kreirajte animacije, napravite sajt, napišite kod

Od predavača iz velikih kompanija, kao što su Google, Microsoft, Hewlett Packard, saznaćete kako se otkrivaju hakeri, koje oblasti IT-ja su najtraženije, kako da se reklamirate i visoko pozicionirate na internetu, i još mnogo toga.

Ukoliko ste maštali o tome da naučite kako se prave video-animacije ili kreiraju sajtovi, na radionicima coDEsigna pružiće vam se prilika da ostvarite svoje snove.

Prisustvo na radionicama coDEsigna je potpuno besplatno, ali s obzirom na veliko interesovanje, neophodno je da se na vreme prijavite preko ovog linka i rezervišete svoje mesto na željenim radionicama i predavanjima.

Teacher’s i Junior’s section – radionice za nastavnike i osnovce

Pored srednjoškolaca, kojima je namenjen veći broj predavanja i radionica, deo programa coDEsigna osmišljen je isključivo za profesore srednjih škola i učenike osnovnih škola.

Na Teacher’s section radionicama profesori će imati mogućnost da saznaju kako moderne tehnologije, tablet uređaji i interaktivne table mogu da unaprede njihova predavanja i doprinesu kvalitetnijem obrazovanju. Sa druge strane, Junior’s section radionice pružiće osnovcima priliku da naprave prve programerske korake, nauče kako se kreiraju web prezentacije i na zanimljiv način se upoznaju sa IT sektorom, koji im u budućnosti može obezbediti uspešnu karijeru i odličnu zaradu.

Pratite predavanja preko Live streama

Za one koji nisu u mogućnosti da fizički pristustvuju školi programiranja i dizajna organizovan je i besplatan Live stream, koji će za vreme predavanja biti dostupan na coDEsign sajtu. Predavanja traju po 60 minuta i održavaju se po rasporedu koji možete videti ovde.

CoDEsign2017 predstavlja jedinstvenu priliku da zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna potpuno besplatno. Iskoristite šansu i usvojte znanja iz ovih oblasti. Sve ostale informacije možete pronaći na sajtu www.it-skola.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: