Najbolje mobilne igre 2011.

Sve veća popularnost smartfona i tableta uticala je i na rast broja i popularnosti mobilnih igara. Appolicious donosi izbor pet najboljih igara za mobilne platforme tokom 2011. godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.12.2011.

15:28

Default images

Na prvom mestu našao se Infinity Blade II, igra dostupna za iOS, koju sa ovog portala nazivaju najbolje izgledajućom igrom za iPhone, iPad i iPod Touch. Dostupna je po ceni od 5,99 dolara i najbolje performanse će pokazati na iPhoneu 4S i iPadu 2.

Na drugom mestu našao se World of Goo, dostupan za iOS i Android, za iPhone košta 2,99 dolara, a verzija za Android i iPad košta dva dolara više. Radi se o Puzzle igri, koji je dobitnik mnogih priznanja za igru godine.

Tiny Wings je na trećem mestu, a radi se o jednostavnoj igri koja je zvanično sklonila sa trona Angry Birds, kao najpopularnija plaćena aplikacija, a dostupna je po ceni od 0,99 dolara.

JetPack Joyride je prema izboru Appoliciousa četvrti, a radi se o jednoj od onih igara koje prosto morate odigari "još samo jednom".

Peti predlog je Cut the Rope, dostupna i za Android i iOS, po cenama od 0,99 dolara, odnosno 1,9 za iPad. U ovoj igri, vi pomažete malom čudovištu da se nahrani tako što ćete iseći kanape i pomoći da poslastice dospeju u njegova usta.

Da li ste vi igrali neku od ovih igara? Koja je po vama najbolja mobilna igra godine?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: