Kako da koristite ružičastu boju u šminkanju?

Ružičasti tonovi najbolje pristaju svetlijoj puti, a mnoge dame koriste ih kako bi osvežile pogled. Uz njih možete da kombinujete i druge boje, posebno ako želite da još više istaknete oči.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.10.2014.

16:39

Default images

Koliko su na modnoj sceni ove sezone dominantne boje, toliko su i u mejkapu. Posebno se ističu ružičasti tonovi koji više nisu rezervisani samo za lepe i sunčane dane. Vizažisti su ih maksimalno iskoristili u jesenjim stilovima. Inače, šminka u vedrim tonovima daje pečat celokupnom izgledu i idealan je izbor uz jednobojne i tamne komade odeće.

Ružičasti tonovi najbolje pristaju svetlijoj puti, a mnoge dame koriste ih kako bi osvežile pogled. Uz njih možete da kombinujete i druge boje, posebno ako želite da još više istaknete oči.

Podloga

Posle hidrantne kreme na lice nanestite tečni puder u boji tena ili za nijansu svetliji. Ako imate podočnjake, prikrijte ih odgovarajućim korektorom. Na jagodice umesto rumenila možete da nanesete bronzer, a ako ste preplanuli stavite ga na celo lice.

Oči

Za dnevni mejkap dovoljno je da senku u odgovarajućoj roze nijansi nanesete na gornji i uz donji kapak. Možete da je kombinujete i sa belom svetlucavom senkom ili olovkom. Za veče slobodno pojačajte šminku na očima. Uz roze tonove odlično idu braon, zlatni, srebrni, žuti tonovi.

Usne

Kako biste osvežili lice, usne obavezno istaknite roze sjajem ili karminom. Ove jeseni moderne su sedefaste i bebi ružičaste nijanse.

izvor i foto: novosti; marin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: