Novi trend: Uskladite karmin sa lakom

Najaktuelnija boja ove sezone je crvena. Jarkocrveni karmin savršeno ističe usne i najbolje stoji uz elegantne i poslovne kombinacije, isto važi i za crveni lak.

Izvor: B92

Nedelja, 09.03.2014.

13:28

Default images

U svet šminke vratio se trend iz 80-ih, a to je usklađivanje nijanse ruža i laka za nokte. U mnogim katalozima kozmetičih kuća mogu da se nađu u paru, iako pojedini modni stručnjaci misle da je ova varijanta previše klasična, više je onih koji smatraju da ova kombinacija izražava i usne i nokte.

Najaktuelnija boja ove sezone je crvena. Jarkocrveni karmin savršeno ističe usne i najbolje stoji uz elegantne i poslovne kombinacije, isto važi i za crveni lak. Ako želite opušteniju varijantu, možete da izaberete ruž i karmin u narandžastoj ili pink nijansi, koje su veoma popularne ove sezone, a biće i u narednim. Stilisti predlažu da isprobate ljubičaste tonove, koji već nekoliko godina dominiraju u bogatim paletama poznatih kozmetičkih kuća.

Izvor: novosti.rs
Foto: marin/fameangel/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: