Najbolje obučena: Niko nije seksi kao ona

I dok su se sve poznate dame trudile da budu u centru pažnje na dodeli "MOBO“ nagrada u Londonu, samo jedna pevačica je uspela u tome.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.10.2014.

10:35

Default images

Ovo nije prvi put da pevačica Nikol Šerzinger zaseni sve koleginice na crvenom tepihu svojom pojavom i odevnom kombinacijom. Za ovaj događaj Nikol je odabrala uzanu kožnu crnu haljinu koja je njenoj savršeno isklesanoj figuri pristajala bolje nego bilo kome drugom.

Iako je konkurencija poznatih dama bila jaka, strani mediji pišu da devojka Luisa Hamiltona nije imala konkurenciju. Pored savršene pojave, Nikol je bila opuštena i nasmejana dok je slala poljupce fanovima sa crvenog tepiha.

"Da li bi moglo da bude više seksi“, pitaju se strani mediji koji ne kriju oduševljenje ovom zgodnom pevačicom.

Iako nije došla u pratnji vozača Formule I, njena haljina bila je dovoljna da Nikol proglase kraljicom večeri kao i najbolje obučenom poznatom damom.

Iako se juče u medijima pojavila vest da je Nikol iskočila iz automobila u pokretu jer joj je pozlilo, fanovi mogu da odahnu jer je pevačica očigledno dobro.

Događaju su prisustvovale još neke poznate pevačice pa pogledajte šta su one odabrale da obuku...
pevaèica Mel Bi
*
pevaèica Džesi Džej
* Šta vi mislite, da li su Nikol s pravom odabrali kao najbolje obučenu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: