Odbio da mu bude kum na venčanju?

Iako još uvek nisu precizirali datum venčanja, poznati par Kim Kardašijan i Kanje Vest ostali su bez jednog kuma. Navodno, njihov veliki prijatelj Džej Zi odbio je da im bude kum na venčanju.

Izvor: B92

Subota, 08.03.2014.

16:29

Default images

U poslednje vreme dva repera su skopili veliko prijateljstvo, a naročito nakon zajedničkog albuma i raznih poslovnih saradnji.

Uprkos tome što su reperi Džej Zi i Kanje Vest jako dobri prijatelji, suprug pop dive Bijonse morao je da odbije kumstvo jer će se venčanje snimati za potrebe rijaliti šoua "U korak sa Kardašijanovima“.

Jedan izvor rekao je za "Dejli Mejl" kako je Džej Zi najbliži prijatelj Kanje Vesta.

Na početku zaista je i postojao dogovor oko kumstva, ali Džej Zi je postavio neke uslove. Budući da će se venčanje snimati, Džej Zi ne želi da sebe i svoju porodicu izlaže takvom publicitetu.

Poznato je da Džej Zi i Bijonse svoj privatan život drže daleko od očiju javnosti pa otuda razlog odbijanja kumstva, koje se tradicionalno ne odbija.

Izvori takođe tvrde da je Bijonse podržala odluku svog supruga i da kao i on, ne želi pod takvim uslovima da prisustvuje venčanju Kim Kardašijan i Kanje Vesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: