Četvrtak, 31.10.2013.

13:18

Srpska blogerka brend ambasador Barberija

Mija Knežević, koja se školovala u Švajcarkoj a sada živi u Njujorku, od 2009. godine vodi blog Mij-A-Porter, zahvaljujući kojem je postala ambasador brenda Barberi za Srbiju.

Izvor: Super žena

Default images

Blog mij-a-porter, koji prati preko 200 hiljada ljudi, osnovala je 2009. godine, a kao studentkinja radila je za modnu kuću Proenza Schouler, kao i poznati W Magazine.

Međutim to nisu jedina poznata imena na njenoj “listi”. Ova Beograđanka crnogorskog porekla, zahvaljujući svom popularnom modnom blogu, postala je ambasador modne kuće Barberi za Srbiju, a cene je i neki od najvećih modnih kreatora budući da se njen stav uvažava gde god da se pojavi.
“Ja sam brend ambasador, a kompanije za tu poziciju traže mnogo više od lepote. Zato su Barberi i kompanija za izradu nakita iz Pariza Chanael K izabrali upravo mene da budem njihov ambasador”, kaže uspešna blogerka za Telegraf i dodaje da su poznanstva u modnom poslu moguća samo ukoliko imate nešto kvalitetno da ponudite.
Kao ambasador kompanije “Barberi” za Srbiju, Mija ima velike planove. Međutim, pored karijere, najbitnija stvar u životu joj je porodica. Kao svoj najveći san navodi želju da jednog dana ima veliku porodicu i da bude veoma uspešna u svom poslu. Na pitanje da li je zaljubljena, mlada blogerka dala je zanimljiv odgovor.

“Zaljubljena sam u Njujork. Što bi Keri Bredšo rekla ‘Njujork je moj ljubavnik!’”, zaključuje Mija, koja praznike i leta provodi u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: