Pamela Anderson: Stojim pred najvećim izazovom

Jedna od najpoznatijih plavuša na svetu Pamela Anderson će trčati na maratonu u Njujorku, a zarađen novac će dati u dobrotvorne svrhe.

Izvor: B92

Petak, 30.08.2013.

19:32

Default images

Naime, Pamela Anderson (46), je odlučila da učestvuje u maratonu i zarađen novac donira fondaciji za žrtve potresa na Haitiju.

Bivša glumica popularne serije "Čuvari plaže" će trčati na maratonu zajedno sa iskusnim atletičarima sa Haitija , koji će joj pomoći da savlada 42.195 kilometra dug put od starta do cilja.

"Nikada nisam bila pred fizičkim izazovom kao što je ovaj, ali sam spremna da pokažem svoju posvećenost i istrajnost. Ne želim samo da se pojavim tamo i pošaljem poljubac u kameru, već i da uradim nešto. Nadam se da ću uspeti putem sponzora da skupim 500.000 dolara, što će svakako biti blagoslov za porodice na Haitiju” dodala je Pamela.

Foto: screenshot/You Tube

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

21 h

Podeli: