Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 08.02.2012.

17:03

Partizan ubedljiv u polufinalu, 6:0

Hokejaši Partizana pobedili su ekipu Triglava iz Kranja sa 6:0 (2:0, 4:0, 0:0) u prvom polufinalnom meču Slohokej lige.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Crno - beli" su poveli sa 1:0 u seriji i već u subotu bi mogli da završe posao i stignu do finala takmičenja u kojem brane titulu.

Revanš je u subotu u Kranju, a ako bude potrebe, "majstorica" je na programu u ponedeljak. U drugom polufinalu sastaju se dve slovenačke ekipe, prošlogodišnji učesnik finala, Maribor i Olimpija.

Partizan je poveo sa 1:0 u petom minutu meča, strelac je bio Jure Kralj. Na 2:0 sjajnim šutom povisio je Marko Kovačević pred kraj prve trećine. Na početku drugog perioda "crno - beli" preko Sodržnika dolaze do velike prednosti od 3:0.

Četvrti gol na dodavanje Marka Kovačevića postigao je Marko Milovanović. Isti igrač povećao je na 5:0, a šesti gol dao je Havliček.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

32 d

U fokusu

Vidi sve