Savić: Napadali smo, ali je imao i BATE šansi

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da žali za pobedom protiv BATE Borisova, ali da nije nezadovoljan remijem na početku takmičenja u Ligi Evrope.

Izvor: B92, Beta

Petak, 15.09.2017.

12:32

Savić: Napadali smo, ali je imao i BATE šansi
StarSport

"Ostaje žal što nismo uspeli da pobedimo s obzirom da smo vodili i napadali celu utakmicu. Imao je i BATE svoje šanse ali mislim da smo bili bolji protivnik. Ali, 1:1 je pozitivan rezultat, osvojili smo bod, idemo dalje. BATE je ozbiljna ekipa koja je stalni učesnik evropskih takmičenja. Nisu me iznenadili, očekivao sam da će igrati dobro. Pokazali su da su ozbiljni", rekao je Savić novinarima posle utakmice.

On je objasnio da je to veliko iskustvo za igrače Zvezde, a jedini koji iz crveno-belog dresa pamti poslednje učešće u Ligi Evrope je Nenad Milijaš.

"Ovo je veliko iskustvo za nas, 10 godina smo čekali na ovu utakmicu i navijači i igrači su živeli za to. Ne možemo da budemo nezadovoljni, nismo izgubili. Ali i da jesmo, dali smo sve od sebe, a najbitnije je da navijači prepoznaju našu borbenost. Ovog puta je 1:1, sledeći put ćemo pobediti, nekad i izgubiti, Liga Evropa je ozbiljan fudbal, svaki bod je vredan. Međutim, u Zvezdi ne možemo da se zadovoljavamo i slavimo što smo odigrali nerešeno, to je nedopustivo, bez obzira na protivnika", naveo je Savić.

On je dodao i da mu je bilo čudno što sudija iz Ukrajine sudi meč protiv beloruskog tima, da je imao čudan kriterijum i da je nezasluženo pokazao žuti karton.

"Na kraju je sve bilo korektno, nikome nije ni pomogao ni odmogao", dodao je Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: