Suma konačno potpisao za Partizan!

Ofanzivni vezni igrač Sejduba Suba konačno je potpisao za Partizan, kako saznaje B92 u pitanju je trogodišnji ugovor.

Izvor: AK

Utorak, 18.07.2017.

19:10

Suma konačno potpisao za Partizan!
Foto: Getty images

Suma ima 26 godina, u Partizan stiže iz Slovana iz Bratislave, prethodnih dana se spekulisalo da je transfer vredan više od milion evra uz 20 odsto od naredne prodaje, ali nije isključeno da je srpski šampion platio i 1,65 miliona.

"Sve je završeno, dolazim u Partizan. Nisam mogao da stignem danas, ali dolazim sutra. Budite spremni crno-beli. Spremni za nove izazove", poručio je Suma u uživom javljanju na Instagramu nekoliko puta ponovivši "Partizan, Partizan". Suma je imao ponudu i najvećeg rivala crno-belih Crvene zvezde. Crveno-beli su navodno ponudili dva miliona Slovanu, a igraču milion godišnje!

"Crvena zvezda je veliki klub, međutim, ja sam odabrao Partizan. Radujem se što ću postati deo crno-bele familije i što ću napasti Ligu šampiona sa Partizanom", rekao je Suma.

Suma bi u sredu trebalo da obavi medicinske preglede i završi svu papirologiju kako bi bio registrovan kao treće pojačanje ovog leta posle štopera Nemanje MIletića i veziste Danila Pantića, koji je stigao na pozajmicu iz Čelsija.

"Stigao je i zvaničan dokument iz Slovana. Suma je novi igrač Partizana, potpisan je trogodišnji ugovor, a naše novo pojačanje stiže u sredu u Beograd", potvrdio je direktor Partizana Miloš Vazura. Suma je iz Gvineje, osim Slovana u Evropi je igrao još za Nitru, a karijeru je počeo u Južnoj Africi u ekipi Ajaks Kejp Tauna. Za slovačkog šampiona je tokom četiri godine postigao 30 golova na 83 prvenstvene utakmice, a dao je sedam na 24 nastupa za reprezentaciju.

Partizan u utorak uveče gostuje Budućnosti u Podgorici gde brani 2:0 iz prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Bolji ih ovog dvomeča će u trećoj rundi igrati sa Olimpijakosom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

161 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: