Zaustavljen zbog stakala, uhapšen zbog marihuane

Šampion sveta u teškoj kategoriji u verziji VBC Diontej Vajlder uhapšen je zbog posedovanja marihuane.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.06.2017.

20:40

Zaustavljen zbog stakala, uhapšen zbog marihuane
Foto: Getty images

Policija Alabame saopštila je da je Vajlder uhapšen u sredu pošto je pronađena marihuana u njegovom Kadilak Eskalejdu (Cadillac Escalade).

Policija je bokserov SUV zaustavila jer je imao zatamnjena stakla, što je po zakonu prekršaj u Alabami.

U saopštenju se takođe dodaje da je policija dobila dozvolu da pretraži kola nakon što policajac namirisao marihuanu koju je potom pronašao u pregradi iza menjača.

Njegov advokat Pol Paterson rekao je za Tuskalusa Njuz (Tuscaloosa News) da marihuana nije pripadala Vajlderu i da je neko koristio njegova kola dok je on bio van grada.

Vajdler je optužen za nedozvoljeno posedovanje marihuane, a iz pritvora je pušten uz kauciju od 1.000 dolara.

On je u februaru odbranio WBC pojas nokautiravši Džeralda Vašingtona, a najavio je da će izazvati pobednika meča izmežu Entonija Džošue i Vladimira Klička.

Britanac je pobedio Ukrajinca, ali pravo da izazove pobednika ima Bugarin Kubrat Pulev. Ipak, IBF je dozvolila Kličku da dobije revanš krajem godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: