Nikolić: Više se ne sećam 17 utakmica bez poraza

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da ekipa vrlo motivisana dočekuje start prolećnog dela Superlige i borbu sa Crvenom zvezdom za šampionsku titulu.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 17.02.2017.

14:58

Nikolić: Više se ne sećam 17 utakmica bez poraza
Foto: FK Partizan

Crno-beli zaostaju šest bodova za najvećim rivalom, a u nedelju gostuju Radu na Banjici.

"Pred nama je novi početak, kao da je nova sezona jer pauza kod nas predugo traje i sve se promeni. Kao i svaki početak biće jako teško, cenim Rad, ali Partizan svaku utakmicu traži dobru igru i niko ne sme više da želi pobedu više od nas", rekao je Nikolić.

Nikolića nije zabrinuo podatak da je na prethodne dve utakmice na prolećnoj premijeri, na klupi Partizana, zabeležio dva remija.

"Nemam nikakav poseban motiv zbog toga, situacija je potpuno drugačija. U sportu nema prošlosti, više se ni ne sećam naših 17 utakmica (15 pobeda i dva remija prim. aut). Isto tako niko se neće sećati te serije u situaciji ako pobedimo na Banjici", dodao je trener Partizana.

On je kao posebnu opasnost po svoj tim naglasio slobodne udarce veziste Rada Nikole Drinčića, nekadašnjeg prvotimca Partizana.

"Jedan od kvaliteta koji ima Rad su prekidi, svi dobro znamo kako ih izvodi Drinčić, možda ja najbolje. Bio je veliko oružije Partizana dok je bio kod nas, sada je u Radu... Pokušaćemo da izbegnemo takve situacije", kaže Nikolić.

Nikolić je poseban akcenat stavio na motivisanost svojih izabranika.

"Moji igrači moraju da igraju preko granica bola, da imaju mnogo veći motiv od protivnika. Uz disciplinu nadam se da će naš kvalitet doći do izražaja", naveo je trener crno-belih.

Nikolić je potvrdio da su u klubu bili Valeri Božinov i Miroslav Bogosavac, koji bi uskoro trebalo da promene sredinu.

"Imali su danas u sastanak u klubu, sve bi trebalo da bude jasnije u toku dana. Javnost će biti obaveštena", zaključio je Nikolić.

Utakmica 22. kola izmedju Rada i Partizana igra se u nedelju od 14 sati na Banjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: