"Platio bih 500.000 da zaigram za Hrvatsku na EP"

Naturalizovani hrvatski reprezentativac, Samir je izjavio da bi platio 500.000 evra ukoliko bi ga selektor Ante Ćaćić uvrstio na spisak za Evropsko prvenstvo.

Izvor:

Petak, 27.05.2016.

09:45

Getty Images

Samir je redovno dobijao poziv u reprezentaciju dok je igrao za zagrebački Dinamo i Hetafe, ali je izgubio taj status kada je prešao u kineski Đangsu i postao najplaćeniji hrvatski fudbaler sa godišnjom platom od šest i po miliona evra.

"Platio bih da mogu da igram za Hrvatsku. Dao bih 500.000 evra u dobrotvorne svrhe ili bilo kojoj organizaciji u Hrvatskoj samo da me Ćaćić pozove. Zaslužujem poziv zato što je kineska liga tri puta bolja od hrvatske i jer igram najbolji fudbal u karijeri", rekao je Samir za zagrebačke Sportske novosti.

Samir je dodao da je uveren da će se vratiti u najbolju selekciju Hrvatske jer od leta karijeru nastavlja u nemačkoj Bundesligi.

On je za selekciju Hrvatske odigrao sedam utakmica, a bio je član tima na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Samir je drugi naturalizovani Brazilac koji je odlučio da igra za Hrvatsku, posle napadača Šahtjora Eduarda da Silve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: