Dalo završio sa Partizanom

Francuski plejmejker Boris Dalo napustio je redove Partizana i karijeru će nastaviti u domovini.

Izvor: JT

Sreda, 01.07.2015.

23:28

Default images
Starsportphoto

Dalo je bio član ‘crno-belih’ od avgusta 2013. godine i bio je treći Francuz koji je za kratko vreme pojačao Partizan, posle Lea Vestermana i Žofrija Lovernja.

U prvoj sezoni, očekivano, zbog neiskustva nije dobio veću šansu, a iako se očekivalo da će ona uslediti prošle sezone, Francuz se nije najbolje pokazao i očekivano je došlo do rastanka.

Pre Daloa, Partizan su napustili kapiten Dragan Milosavljević, Milan Mačvan i Aleksandar Pavlović. Milosavljević je prešao u Albu, dok su Mačvanu i Pavloviću istekli ugovori i izvesno je da sa njima saradnja neće biti nastavljena.

Zbog finansijskih problema izvesno je da će ‘crno-beli’ naredne sezone imati mladi tim, ali dobra vest za Partizan je da ostaju Edo Murić. Nikola Milutinov i Vanja Marinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: