Pep: Ne planiram povratak u Barsu

Španski trener Pep Gvardiola, koji će od leta voditi Bajern Minhen, rekao je da ne planira da se vrati u ekipu Barselone, koju je vodio do prošle godine.

Izvor: MN

Četvrtak, 02.05.2013.

22:54

Default images

"Sve u životu ima svoj početak i kraj. Mislim da je to poglavlje za mene zatvoreno. Bio je to fantastičan period u mom životu, ali je to gotovo", rekao je Gvardiola.

Što se tiče preuzimanja Bajerna, Gvardiola je istakao da je veoma opušten povodom toga.

Barselona je u polufinalu Lige šampiona eliminisana upravo od Bajerna ukupnim rezultatom 7:0, a Gvardiolin novi klub će u finalu igrati protiv Borusije Dortmund 25. maja na stadionu Vembli u Londonu.

"Osećam se veoma opušteno. Dao sam najbolje što sam mogao. Kraj dođe onda kada osetite da je bilo dosta", naveo je 42-godišnji Španac, koji se nalazi na turneji u Argentini.

Gvardiola je trenirao Barselonu od 2008. do 2012. godine i za to vreme tri španska prvenstva, dva kupa i dve Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

4 h

Podeli: