Sud: FSS plaća Antiću 2.34 miliona

Bivši selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić dobio je spor sa Fudbalskim savezom Srbije, presudio je Sud za sportsku arbitražu u Lozani.

Izvor: B92, Sport

Petak, 23.09.2011.

21:23

Default images

Prema presudi, FSS je Antiću dužan da isplati 2,34 miliona evra, a Savez ima pravo žalbe.

“Dobili smo zvaničnu odluku, otkucanu na gotovo 50 strana. FSS će morati da isplati Antiću 2.34 miliona evra, sa kamatama i sudskim troškovima", izjavio je za "Sport" Antićev advokat Miodrag Ražnatović.

"To je sve što trenutno mogu da kažem jer nisam pročitao kompletnu odluku, koja je izuzetno opširna”, dodao je Ražantović.

Antić je imao ugovor do 2012, a FSS ga je raskinuo posle remija sa Slovenijom u Beogradu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

194 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: