Čakarević: "Jedva čekam da zaigram"

Novi košarkaš Partizana Marko Čakarević rekao je za sajt menadžerske agencije "INVICTUS Sports Group" da jedva čeka debi za novi klub.

Izvor: B92

Petak, 23.09.2011.

20:58

Default images

Čakarević je ovog leta iz radničkog stigao u Partizan, bio je i na pripremama reprezentacije, ali je zbog povrede otpao sa spiska.

“Sada se osećam odlično. Trenutno sam u Kaljariju, gde Partizan igra pripremni turnir za nastupajuću sezonu. Sledećeg ponedeljka počinjem sa treninzima.”

“Trenutno samo trčim i individualno radim neke stvari na terenu sa kondicionim trenerom. Naravno, neću biti 100% spreman, ali se nadam da ću u danima koji dolaze početi da treniram normalno. Posle skoro dva meseca pauze, sedenja i gledanja, to stvarno jedva čekam.”

Čakarević je dodao da mu je jedan od ciljeva u karijeri bio igranje u Evroligi.

“Jedan od mojih najvećih životnih ciljeva je bio da igram Evroligu i sada se pripremam za to. Osećam da je to velika stvar. Neće biti lako, u grupi imamo jake ekipe, sve će se boriti da pobede. Neke od njih su zbog lok-auta dovele dobre NBA igrače. Ali mi mislimo o svojoj igri, znamo da smo dobar tim i nadam se prolasku u Top 16. Ko zna, možda kasnije uđemo i u Top 8, a onda ko zna, možda Fajnal for... Bitno je da idemo korak po korak.”

Bivši igrač Radničkog kaže da jedva čeka da zaigra pred navijačima crno-belih.

“Navijači Partizana su dobro poznati širom Evrope. Jedva čekam da igram za njih, posebno u "Pioniru". Nije bitno da li igramo Evroligu, NLB ili Srpsku ligu oni će napraviti dobru atmosferu.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: