Četvrtak, 15.07.2010.

11:43

Vojvodina dovela Ljubomira Nenadića

Fudbalski klub Vojvodina doveo je u svoje redove Ljubomira Nenadića, dosadašnji igrač Metalca, koji igra na poziciji levog beka.

Izvor: SO

Default images

Uoči polaska na Taru na drugu fazu priprema sportski direktor Miodrag Pantelić predstavio je ostala pojačanja i najavio mogući dolazak Branislava Trajkovića iz kulskog Hajduka.

U dosadašnjem toku leta Novosađani su doveli Milovana Milovića (Javor), Branu Ilića (Partizan), Milka Novakovića (Videoton), Abubakara Oumarua (OFK Beograd) i Jaa Antvija (Napredak).

Milovan Milović, doskorašnji kapiten ivanjičkog Javora, a bivši igrač Obilića, Bežanije i Partizana, koji je debitovao i za reprezentaciju Srbije na gostovanju u Japanu (takođe je i tada nosio kapitensku traku), a koji je sa FKV potpisao ugovor na dve godine, istakao je da je presrećan što je došao u Novi Sad, da mu je drago što će igrati u tako velikom klubu i da može samo da obeća da će dati svoj maksimum na svakom treningu i svakoj utakmici, dok bude nosio crveno-beli dres, da će težiti da iskustvom pomogne mlađim igračima, a da će nakon toga ljudi, koji su ga u Novi Sad i doveli, konstatovati da u tome nisu pogrešili.

Brana Ilić, koji nakon Zemuna, Rada i Partizana, oblači dres Vojvodine, na šta se obavezao ugovorom na dve godine, rekao je da je to ogromna stvar za njega i njegovu karijeru, da je došao u veliki llub u kome ga već, za ovo kratko vreme koje je proveo u njemu, više poštuju kao igrača, nego što su to činili ljudi iz bivšeg kluba, gde to nije bio slučaj. Veruje u ovaj tim, naglašava da su pojačanja izuzetno kvalitetna, uslovi za rad sjajni, a da to sve treba materijalizovati u narednoj sezoni, plasmanom kakav FK Vojvodina zaslužuje.
Milko Novaković, mladi reprezentativac Crne Gore, rođeni Novosađanin, bivši igrač Cementa (Beočin), Sloge (Temerin), Banata, Mogrena i Videotona (Sekešvehervar iliti Stoni Beograd, Mađarska), koji je se na vernost Vojvodini obavezao na godinu dana, izjavio je da je jako lepo se posle tri godine vratiti kući, te da će se truditi da maksimalnim pristupom treninzima, izbori mesto prvotimca i tako se oduži klubu i ljudima koji su mu ukazali poverenje.

Abubakar Oumaru, Kamerunac koji se nakon igranja u Kini preselio u Srbiju, a nakon OFK Beograda oblači dres Vojvodine, a ugovor zahteva da ga nosi tri godine, dodao je da je za dve nedelje koliko trenira u SC “Vujadin Boškov“ video i uverio se da je to korak napred u njegovoj karijeri, da mu se dopada dobra atmosfera u klubu i timu, da svi stoprocentno pristupaju svojim obavezama i da to garantuje uspeh u sezoni koja startuje 14. avgusta.

Jao Antvi, Ganac koji je nakon igranja u domovini došao u kruševački Napredak, a posle igranja “Pod Bagdalom“, rešio da zaigra i na “Karađorđu“, što po ugovoru treba da čini u naredne tri godine, nije davao nikakav komentar na konferenciji. Za mladu reprezentaciju Gane odigrao je sedam utakmica u mladoj i dve u seniorskoj konkurenciji, a u te dve postigao je isto toliko golova. Trener Zoran Milinković je u sredu saopštio spisak igrača koje vodi na pripreme na Taru:

Golmani: Željko Brkić, Aleksandar Kesić i Filip Pajović.
Odbrambeni igrači: Miroslav Vulićević, Vladan Pavlović, Dušan Nestorović, Goran Smiljanić, Milovan Milović, Danijel Mojsov, Dejan Karan i Milko Novaković, (sada i Ljubo Nenadić).
Igrači sredine terena: Naemeka Ađuru, Janko Tumbasević, Vuk Mitošević, Slobodan Medojević, Miroslav Stevanović, Slobodan Novaković, Slaven Stjepanović, Mario Đurovski, Giorgi Merebašvili i Aleksandar Katai.
Napadači: Brana Ilić, Jao Antvi, Abubakar Oumaru, Nemanja Bilbija i Ognjen Mudrinski.

Na spisku putnika za Taru nema napadača Dragana Mrđe, koji traži novi klub u inostranstvu.

Vojvodina će odigrati četiri kontrolne utakmice za vreme boravka na Tari – prvi protivnik Vojvodine 17. jula biće ekipa Mladosti iz Lučana, četiri dana kasnije rival će biti Radnik iz Bijeljine, dok bi treći protivnik 24. jula trebalo da bude OFK Bar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: