Švarcer može u Arsenal

Golman Fulama Mark Švarcer braniće od sledeće sezone za Arsenal, posle razgovora sa menadžerom finaliste Lige Evrope, Rojom Hodžsonom.

Izvor: MT

Nedelja, 06.06.2010.

10:17

Default images

“News of the World” pišu da je 37-godišnji Australijanac na korak od prelaska u Arsenal za tri miliona funti, nakon što je ubedio Hodžsona da je ponuda isuviše dobra da bi bila odbijena.

Švarcer je ove sezone sjajno branio za Fulam, sa kojim je došao do finala Lige Evrope i tako se našao na meti Arsena Vengera, kao kratkoročno rešenje za probleme sa golmanima koje je Arsenal imao.

Švarcer bi zamenio trenutnu ‘jedinicu’ Manuela Almuniju, od koga bi mladi Lukaš Fabijanski i Vito Manone mogli dosta toga da nauče.

Iako Hodžson nije želeo da se rastane sa svojim golmanom, veruje se da se u načelu dogovorio da ne stoji Švarceru na putu.

Švarcer, koji će braniti za Australiju na predstojećem Svetskom Prvenstvu, prešao je u Premijer ligu iz Kajzerslauterna još 1996. godine i od tada je branio za Bredford Siti, Midlsbro i Fulam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: