Jovetić strelac protiv Juventusa

Juventus i Fiorentina završili su turneju u Severnoj Americi međusobnim duelom u Torontu koji je dobila Viola golom Stevana Jovetića.

Izvor: AK

Sreda, 26.05.2010.

18:52

Default images

Preko 20 hiljada gledalaca u "Rodžers centru" posmatralo je duel dva italijanska tima, a pobedonosni gol Jovetić je postigao već u 17. minutu snažnim udarcem sa 25 metara.

"Odlično smo odigrali. Bila je ovo veoma uspešna turneja, sjajan način da se završi sezona. Prvi put sam u Kanadi, bilo je divno".

Bivši kapiten Partizana istakao da je bilo veoma teško igrati prijateljske mečeve odmah po završetku naporne sezone.

"Mentalno, psihički, u svakom pogledu smo izmoreni. Međutim, teško je biti bez motiva protiv Juventusa".

Fiorentina je na meču bila mnogo konkretnija, samo dva minuta posle gola dobru šansu imao je i Babakar Kouma posle centaršuta Harisa Seferovića.

S druge strane, sjajan je bio veteran Aleksandro Del Pjero koji se poigravao sa odbranom Fiorentinem ali bez većeg uspeha. Najbliži pogotku bio je u 20. minutu kada je njegov šut sa 25 metara zaustavio Sebastijan Frej.

"Nismo bili najbolji. Navikli smo ipak da igramo na prirodnim podlogama koja je znatno bolja od sintetičke trave. Atmosfera je ipak bila predivna. Srećan sam što su navijači bili tako raspoloženi", istakao je legandarni pnapadač "stare dame".

Ovo je bio poslednji meč za oba tima ove sezone. Mnogi igrači verovatno su odigrali svoje poslednje minute u trenutnom dresu. Juventus će sledeće sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope jer je Seriju A završio na sedmom mestu, dok je Fiorentina bila još lošija, 11, što je razočaravajući rezultat posle sjajnih partija u Ligi šampiona.



Juventus je pre meča sa Fiorentinom, 23. maja igrao i izgubio od Njujork Red Bulsa sa 3:1. Viola je igrala 1:1 sa Montrealom, a 2. juna će završiti turneju mečom protiv Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: