Operisan Ivica Dragutinović

Kako je i planirano, srpski reprezentativac Ivica Dragutinović operisao je ahilovu tetivu kod čuvenog hirurga Sakarija Orave, koji je pomagao i Dejvidu Bekamu.

Izvor: SO

Ponedeljak, 26.04.2010.

23:31

Default images

Šef medicinske službe Sevilje Huan Ribas kaže da će Drago pauzirati oko pet meseci. "Na početku se činilo da će pauza trajati četiri meseca, ali biće potrebno duže vremena za oporavak, četiri i po ili pet meseci. Sledeće dve nedelje Drago ne bi smeo da se oslanja na stopalo, onda će moći polako da počne da vežba, a posle tri meseca će moći ozbiljnije da radi".

Dragutinović zbog povrede neće učestvovati na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a Boško Janković takođe neće igrati zbog povrede kolena.

Nova loša vest stigla je iz Sankt Peterburga, pošto je napadač Zenita Danko Lazović povredio butni mišić i pauziraće mesec dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: