Hargrivs blizu povratka

Fudbaler sredine terena Mančester junajteda Oven Hargrivs mogao bi da se na posle odsustva od preko godinu i po dana vrati na teren u utakmici sa Čelsijem.

Izvor: A K

Petak, 02.04.2010.

13:32

Default images

Menadžer Junajteda Aleks Ferguson kazao je da bi Hargrivs ili Džon O'Šej, koji takođe zbog povrede nije igrao u poslednje vreme, mogli da protiv Čelsija budu barem na klupi. Hargrivs je poslednji put za prvi tim Junajteda nastupio septembra 2008. godine, a potom je morao da bude bude podvrgnut operacijama oba kolena. Prošlog meseca je odigrao 45 minuta za rezervni tim.

O'Šej zbog povrede noge nije igrao od novembarske utakmice reprezentacije Irske sa Francuskom.

Mančester Junajted se trenutno sa 72 boda nalazi na prvom mestu u Premijer ligi i ima samo bod više od Čelsija, tako da će duel u subotu biti i glavni okršaj za titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: