Evroliga: Arena će da blista

Odmah po završetku koncerta "Tokio Hotela" u nedelju uveče, više desetina radnika odmah su prionuli na posao sređivanja velike sportske hale.

Izvor: Ana K

Ponedeljak, 29.03.2010.

13:10

Default images

Radovi na adaptiranju dvorane morali su da počnu po završetku nastupa, pošto je tim Makabija već u ponedeljak od 11h održao trening. U organizaciji meča nalazi se i Milan Ćirilović, koji je izjavio da za sada sve protiče u najboljem redu. " Veliki posao je već obavljen, jer smo morali da zamenimo ulaznice ljudima koji imaju pretplatne karte i njima obezbedimo adekvatna mesta".

Ćirilović je objasnio proces adaptiranja sportske hale.

"Za postavljanje parketa potrebno je oko šest sati. Makabi trenira od 11 časova i do tada sve moramo da završimo. Dakle, da postavimo sedišta, LED ekrane... Treninzi će biti odrađeni u okruženju kakvo će biti i na utakmici", istakao je Ćirilović.

Još jedna obaveza za klub iz Humske biće i organizovanje prodaje karata za oba meča u Beogradu. Pošto su karte za susret u utorak gotovo rasprodate, ostaje da se vidi kako će biti realizovana prodaja ulaznica za drugi okršaj Partizana i Makabija u srpskoj prestonici.

"Sve će biti isto kao pre nekoliko dana, kada smo u prodaju pustili karte za treći meč. Biće postavljena zaštitna ograda, kako bismo izbegli tornado navijača. Ponosni smo kako je protekla prodaja ulaznica za duel u utorak, bilo je kao da se čeka karta za pozorište", zaključio je Ćirilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: