Gali pao na doping testu

Egipatski internacionalac Hosam Gali, igrač saudijskog kluba El Naser, bio je pozitivan na doping testu i preti mu suspenzija od godinu dana.

Izvor: B92, AP

Sreda, 10.03.2010.

22:46

Default images

Gali je pao na testu posle utakmice četvrtfinala Kupa Kralja protiv El Hilala, koja je odigrana 10. februara. Egipatski igrač će biti saslušan po tom pitanju od strane Disciplinske komisije i Doping kontrole i ako lekarski izveštaji njegovog kluba i nacionalnog tima ne obrazlože zašto je imao nedozvoljene supstance u krvi sledi mu suspenzija.

Saudijski mediji su, takođe, objavili da činjenica da je Gali pao na doping testu potvrđuje da su egipatski fudbaleri koristili doping tokom Kupa afričkih nacija u Angoli, gde su i pobedili. Već duže vreme su mnogi sumnjali na doping jer su Egipćani pokazali veću fizičku izdržljivost u odnosu na onu koju su pokazali tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: