Lekar potvrdio povrede Butulije

Lekar Hitne pomoći u Novom Sadu Miloš Lojović izjavio je da je konstatovao povrede trenera Crvene zvezde Igora Butulije.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 23.02.2010.

11:51

Default images

Butulija je povredjen u petak za vreme utakmice Vojvodine i Crvene zvezde, kada je iz publike ubačen na teren "topovski udar". Lojović je rekao da je konstatovao hematom leve ušne školjke, traumatsko oštećenje nerva i verovatnu perforaciju leve bubne opne.

Dnevni list Sport danas piše da je lekar Hitne pomoći ustanovio da je trener "crveno-belih" "bio dezorjentisan i vidno uplašen".

"Želim da pomognem u rasvetljavanju ovog slučaja. Neke stvari ipak moraju da izadju na videlo", rekao je Lojović.

Predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović je osudio incident u Novom Sadu i najavio da će taj slučaj razmotriti direktor lige i Zajednica prvoligaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: