Del Pjero: "Jedva čekam da zaigram"

Kapiten Juventusa Alesandro del Pjero, koji je ove sezone zbog povrede odigrao samo deset minuta, kaže da jedva čeka da se vrati na teren.

Izvor: B92, Goal

Sreda, 11.11.2009.

22:36

Default images

"U redu sam. Treniram maksimalnim intenzitetom i tako će biti do 22. novembra, kada se stavljam treneru na raspolaganje. Ne mogu da dočekam da ponovo zaigram i da vidim kako ću se uklopiti sa Dijegom i ostalim saigračima“, izjavio je 35-godišnji Del Pjero.

„Dugo sam čekao, ali nisam se štedeo dok sam se pripremao za povratak. Postajem bolji iz dana u dan i verujem da ću biti bolji nego pre kad se vratim. Moram da krenem ispočetka i da nastavim da dajem golove“, dodao je ’Pinturikio’, koji je prošle sezone postigao 20 pogodaka za Juve.

Dijego, letošnje pojačanje ’Stare dame’ iz Verdera, pohvalno se izrazio o kapitenu.

„Del Pjero je fantastičan igrač, on je genije fudbala. Ljudi ga poštuju na i van terena i on to zaslužuje. Takođe, Del Pjero je dobra osoba, jednostavan je i skroman. Pomogao mi je dosta po dolasku u Juvetus i čast mi je da igram sa njim“, rekao je Brazilac.

Juventus je trenutno drugi na tabeli italijanske Serije A sa 24 boda, pet manje od vodećeg Intera. U Ligi šampiona Juve je drugi u grupi A sa 8 bodova, dva manje od Bordoa i četiri više od Bajerna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: