Rosi: „Ili Lorenco ili ja“

Italijan Valentino Rosi upozorio je ekipu Jamahe da za sezonu 2011. godine mora da izabere da li u timu želi njega ili Horhea Lorenca.

Izvor: B92, BBC

Nedelja, 08.11.2009.

16:44

Default images

Rosi, koji je ove sezone osvojio sedmu titulu u kraljevskoj klasi, a devetu ukupno, takođe je otkrio da će razmisliti o prelasku u Dukati, jer, kako kaže, u Jamahi nema dovoljno mesta i za njega i Lorenca. Španac je nedavno potpisao jednogodišnji produžetak ugovora, a ove godine je bio najveći rival ’Doktoru’.

Jamaha mora da se odluči između Horhea i mene za 2011. godinu. Nisam 100 odsto siguran da ću ostati u Jamahi. Sve zavisi od toga šta će se desiti naredne godine. Zavisi od mojih izdanja, borbi sa Lorencom, ali i odluke koju će Jamaha doneti“, istakao je Rosi.

Mogao bih da promenim tim, da vozim za Dukati i da pokušam da osvojim titulu na italijanskom motoru. To bi bila odlična motivacija. Ali, moja želja je da ostanem u Jamahi jer je naš odnos u ovom trenutku specijalan. Kada bih promenio motor osećao bih se kao da nekoga varam. Za Jamahu je važno da karijeru zavšim sa njima, a to je i moja želja“, dodao je ’Doktor’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: