Arsenal tri meča bez Aršavina

Napadač engleskog Arsenala Andrej Aršavin propustiće naredne tri utakmice zbog povrede prepona.

Izvor: B92, premierleague.com

Četvrtak, 10.09.2009.

20:23

Default images

Aršavin već neko vreme ima problema sa povredom koja se pogoršala dok je igrao za reprezentaciju Rusije u kvalifikacijama za SP protiv Velsa u Kardifu. ’Zbornaja’ je dobila sa 3:1, a Aršavin je odigrao svih 90 minuta. Arsen Venger neće moći da računa na Rusa na utakmicama sa Mančester sitijem i Viganom u Premijer ligi, kao ni u prvom meču Lige šampiona protiv Standarda iz Liježa.

"Bez obzira šta da kažem sve je nebitno. Aršavina sam izveo na poluvremenu utakmice sa Mančester junajtedom baš zbog povrede i on nije smeo da igra u Velsu zbog povrede“, izjavio je menadžer ’tobdžija’.

Aršavin je u severni London došao početkom godine iz ruskog Zenita, a na 20 utakmica za Arsenal osam puta je bio strelac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: