Ana Ivanović eliminisana u Torontu

Ana Ivanović nije uspela da se plasira u treće kolo Rodžers kupa u Tororntu pošto je poražena od Čehinje Lucije Šafarove u tri seta 3:6, 7:5, 6:3.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.08.2009.

08:21

Default images

Na istom turniru, čiji je nagradni fond dva miliona dolara, Jelena Janković pobedila je Švajcarkinju Pati Šnider rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:4, i u narednoj rundi će se sastati sa Kim Klajsters koja je bila bolja od Viktorije Azarenke posle tri seta.

Ana Ivanović nastavlja sa serijom loših rezultata u 2009. godini pošto je igrala u samo jednom finalu (Indijan Vels, poraz od Vere Zvonareve), a poslednju titulu osvojila je još u Lincu prošle godine. 11. nosilac u Torontu imala je prednost u meču sa Šafarovom od 6:3, 5:3, ali je u završnici drugog seta dozvolila protivnici da se vrati u meč i na kraju trijumfuje.

Čehinja, koja se u glavni žreb plasirala iz kvalifikacija, sastaće se u trećem kolu sa Kineskinjom Đie Ženg koja je savladala osmog nosioca Dankinju Karolinu Voznijacki rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: