Superkup Italije 2009. u Pekingu

Tradicionalna prva utakmica italijanskog fudbalskog prvenstva - Superkup, ove godine odigraće se u Pekingu, preneli su italijanski mediji.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 17.02.2009.

14:30

Default images

Predstavnici italijanske lige u ponedeljak su postigli dogovor sa Fudbalskim savezom Pekinga i meč Superkupa Italije odigraće se u avgustu, u glavnom gradu Kine. U Superkupu igraju šampion i osvajač Kupa Italije. Prošle godine trofej je osvojio Inter, savladavši Romu posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je u regularnom toku bilo nerešeno 2:2.

List Gazeta delo Sport preneo je da će organizatori meča za odigravanje meča u Pekingu italijanskoj ligi platiti 3,19 miliona dolara, kao i celokupne troškove timovima učesnicima Superkupa.

Međutim, predstavnici italijanske lige odbili su da potvrde navode medija, rekavši da će detalji o odigravanju meča biti saopšteni na konferenciji za novinare sledećeg meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: