Kolektivna ostavka Zvezdine uprave

Čelnici fudbalskog kluba Crvena zvezda kolektivno su podneli ostavke zbog katastrofalnog početka sezone.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 29.08.2008.

16:51

Default images

Toplica Spasojević, kao predsednik kluba, Upravni odbor kao izvršni organ i Goran Bunjevčević kao sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda podnose ostavke pošto je Zvezda ispala u kvalifikacijama za Kup UEFA i počela prvenstvo sa jednim bodom u dva kola, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

"Zbog nemogućnosti prisustva jednog dela članova Upravnog odbora, sednica tog organa biće održana u utorak, 2. septembra 2008. godine. Na toj sednici biće zakazana sednica Skupštine FK Crvena zvezda koja će imati za cilj da izabere nove organe.

Do utorka bi trebalo da bude i definisano prelazno rešenje do izbora novog Upravnog odbora kako bi Klub mogao nesmetano da funkcioniše", navodi se u saopštenju kluba.

Navijači Crvene zvezde su tokom utakmice sa Apoelom u kvalifikacijama za Kup UEFA sve vreme tražili ostavku uprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

333 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: